چه اقدامی برای تغییر سن باید انجام بدهم؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۱۸ #30622361

برای تغییر سن واسم در شناسنامه
خواهرم فوت کرده و شناسنامه خواهرم که ۵ سال بابنده تفاوت داشته را برای قرار دادند و شناسنامه برایم نگرفتند و گواهب تولد و مدرکی هم موجودیست برای تغییر سن واسم باید چه اقداماتی انجام بدهم لطفا راهنمایی کنیید

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق ثبت احوال پیگیری نمایید.

برای تغییر سن کمتر از پنج سال باید از طریق دادگاه پیگیر شوید وبرای بیشتر از آن اداره ثبت احوال صالح به رسیدگی می باشد

بدوا از طریق ثبت احوال مراجعه و پیگیری نمایید

سلام دلایل شما کامل است پیشنهاد می شود از مشاوره سایت استفاده نمایید

درود بر شما
باید از طریق اداره ثبت احوال درخواست خود را مطرح نمایید . در صورت عدم پذیرش امکان پیگیری موضوع از دادگاه نیز وجود دارد .

ابتدا به ثبت احوال مراجعه و پیگیری کنید

از طریق سایت ثبت احوال تقاضای خود را مطرح نمایید .