رفته به عنوان خیانت در امانت از بنده شکایت کرده، آیا این آقا میتونن بنده را به این امر متهم کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۸ #30619570

سلام
یک فقره چک از یک نفر دارم. الان حدودا سه ساله و نیم هست برگشت کردم چک را. و طرف سه سال بنده را بازی داده و هر دفعه با عناوین مختلف بنده را سر کار گذاشته و چک بنده را پاس نکرده. و بعد از این مدت الان دو تا شاهد برده و مدعی شده که چکی را که به بنده داده به صورت امانت دست من بوده مبلغ چک هم صد و پنجاه میلیون هست.چک را به بنده به صورت حامل خرج کرده.در ضمن بنده از کسی که چک را صادر کرده یک دست نوشته گرفتم با این عنوان که چکی را که برای بنده صادر کرده. از بنده پول دستی گرفته و بخاطر این پول دستی چک را صادر کرده الان این دست نوشته را از ایشون دارم. و در این دست نوشته تاریخ چک شماره چک و حتی گفته که پول را دستی قرض کرده و بعد برای بنده امضا کردن این برگه را. علت اینه بنده دست نوشته گرفتم این بود که تو یه اداره با هم همکار بودیم گفتم یه موقع اگه چک را پاس نکرد مدعی نشه بنده چک امانت داده حالا رفته به عنوان خیانت درامانت از بنده شکایت کرده. از شما وکیل محترم تقاضا دارم اینکه آیا این آقا میتونن بنده را به این امر متهم کنن. الان ابلاغ اومده و پنج روز به بنده فرصت دادن که برم پاسخگو باشم اگه نرم برام حکم جلب صادر میکنن از شما وکیل محترم تقاضا دارم بنده را راهنمایی کنید.ممنون از محبتتون.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما هم‌میتونین استناد کنین به اینکه ایشان مبلغ این چک رو با توجه به این رسید به بنده بدهکار میباشن و چک در دست دارنده دال بر مدیونیت صادر کننده است همچنین شهود یا مدارکی دال بر تقاضای مهلتی که تو این سه سال از شما داشتن رو ارائه بدین چرا که اقرار ضمنی وی مبنی بر بدهکار بودن وی میباشد.

سلام صرف شکایت ایشان دلیل بر توجه اتهام به شما نیست اگر شهود معرفی کرده باید تقاضای مواجهه حضوری با شهود نمایید وبا سوالات تخصصی از هر شاهد در جلسه دادگاه اظهارات خلاف واقع ایشان را محرز نمایید..یا اگر رسیدبانکی مبنی بر برداشت یا واریز وجه در تاریخ صدور چک دارید به دادگاه ارائه نمایید به هر حال۱۵۰ میلیون را معمولا وجه نقد به کسی قرض نمی دهند ممکن است مدرکی دال بر تهیه این مقدار وجه در تاریخ صدور چک کمک شایانی در اثبات بی گناهی شما وعلم قاضی داشته باشد..
موفق باشید