آیا رابطه نامشروع قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۰ #30613896

سلام
یه زن و شوهر قبل از اینکه بخواهند از هم جدا بشن با هم لواط داشته اند و الان در حال طلاق گرفتن از هم هستن
میخواستم بدونم الان اون خانم رو که میفرستن برا معاینه پزشکی مشخصه که لواط داشته با همسرش یا نه؟؟ و اگر مشخص میشود که لواط داشته حکم دادگاه در مورد ایشون چه چیزی خواهد بود؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
لواط به رابطه دو مرد گفته می‌شود و در فرض شما رابطه زن و شوهر از دبر(پشت) می باشد که در در صورت رضایت زوجه و عدم ایجاد صدمه جسمی به ایشان قابل پیگیری و شکایت نمی باشد و دادگاه نیز در طلاق این مورد را بررسی نخواهد کرد.

ارتباط جنسی از پشت بین زن و شوهر شرعا و قانونا جایز است.

لواط ارتباط جنسی بین دو مرد است

کاربر گرامی ارتباط جنسی دو مرد را لواط گویند و این امر در خصوص جریان شما موضوعیت ندارد. در ارتباط زناشویی محدودیت خاصی وجود ندارد گرچه شرعا برخی از موارد جایز نمی باشد.

ارتباط جنسی دو مرد را لواط میگویند . این جرم در روابط زناشویی یا روابط بین مرد و زن اصلا موضوعیت ندارد . هرگونه ارتباط جنسی میان زوجین به هر نحو جایز بوده و ارتباطی به دادگاه و .... ندارد .

سلام. لواط در اینجا مصداق ندارد چرا ک رابطه گرد با مرد را لواط گویند

لواط!!
سوال شما مبهم است