درصورت شکایت متقابل حق با کدوم طرفه و آیا زن باید دیه پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۹ #30613496

سلام
وقتی مردی همسرش رو کتک میرنه زن نباید هیچ دفاعی از خودش بکنه یعنی باید وایسه تا مرد هر چقدر میتونه و میخواد کتکش بزنه؟
اگر زن دفاع کنه و سعی کنه خودشو نجات بده و مرد چند خراش کوچک روی بدنش با ناخن ایجاد بشه ایا شکایت مرد رو قانون قبول میکنه؟ فقط دفاع بوده نه ضرب وجرح عمدی
چطور یه زن میتونه مردی که سه برابر خودشه بزنه
این درست نیست واقعا ظلمه که به کرات بنده رو کتک زدن و ابروریزی راه انداختن هر بار که میرم شکایت کنم با این روش منو از شکایت منصرف میکنه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

چنانچه همسرتان شما را به کرات مورد ضرب و شتم و یا جرح نماید کافیست در زمان ایجاد ضرب و جرحی که نمایان باشد کلانتری محل را از طریق ۱۱۰ مطلع نمایید و در حضور مامور شکایت و صورتجلسه تنظیم کنید و پیگیر شکواییه خود باشید و مطمئن باشید که بار اثباط بر عهده عدم ضرب و جرح به دوش همسر شما خواهد بود که در این وضعیت اثبات برای شوهر شما سخت خواهد بود و لااقل تاثیر این عمل درس عبرتی برای عدم تکرار شوهر شما خواهد داشت .

درود بر شما، چنانچه تمام شرایط دفاع مشروع فراهم باشد، مجازات نخواهید شد.

درود
دفاع مشروع شرایطی دارد باید همه آن شرایط برای دفاع مشروع وجود داشته باشد

بایستی شرایط بررسی شود تا بدانیم که ایا شرایط فرار داشته اید یا خیر

با درود
شرایط دفاع مشروع باشد ممکن است مجازات نشوید.

درقانون اثبات درگیری خانوادگی دشواراست چون هرکدام حقی دارد وباید قاضی به علم برسد تابتواند رای صادرکند لیکن شما باید درکل بتوانید اثبات کنید مثال شهادت فامیل یاهمسایگان یا اطلاع دادن به کلانتری و صدا یا فیلم موجود و....

سلام
اگر امکان خروج و فرار مضروب از محل باشد بر دفاع ارجحیت دارد.