اگه چیزی نداشته باشه به پولم میرسم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۱ #30587097

سلام‌ خسته نباشید
من ضامن دوستم شدم چون پرداخت نمیکنه می‌خوام خودم پرداختش کنم
اگه بخوام شکایت کنم ازش و درخواست توقیف اموال بزنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت رسیدن موعد اقساط پرداخت کنید در غیر این صورت با اذن ایشان پرداخت کنید که امکان مطالبه وجود داشته باشد

با سلام
اگر ضامن وام بانکی شدید که بانک در صورت نپرداختن اقساط توسط ایشان مبلغ رو از حساب شما کسر می‌کنه وشما پس ازپرداخت اقساط میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید و مطالبه وجه خودتون رو داشته باشید

با سلام
اگر شما ضامن هستید و وام گیرنده اقساط زا پرداخت نمی نماید لذا شما میتوانید بعد پرداخت اقساط ، از طریق دادگاه اقدام به مطالبه وجوه پرداختی از بابت وام بر علیه وام گیرنده نمایید و از دادگاه بخواهید از بانک مورد نظر جهت ادعای شما استعلام بگیرد .

بله شما میتوانید اقدام کنید و به صورت حقوقی به حق خود برسید.

با سلام
خواهشا سؤال رو واضح مطرح کنید
اگر وام بانکی را ضمانت کرده باشید پس از پرداخت اقساط توسط ضامن، بانک به درخواست وی سفته ها را تحویل ضامن داده تا از طریق محاکم حقوقی وجه الضمان را مطالبه نماید.

سلام
بله حق شکایت دارید و باید بدهی پرداخت کند
باید تنظیم دادخواست کنید و به شورا حل اختلاف ارجاع دهید