آیا با ازدواج مجدد همسرم خانه‌ای که سه دنگ آن به نام من و سه دنگ آن به نام همسرم هست و جز مستثنیات دین نیست را من می‌تونم توقیف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۱ #30581787

با توجه به اینکه من عدم تمکین خوردم و همسرم اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه گرفته، آیا با ازدواج مجدد ایشون خانه‌ای که سه دنگ آن به نام من و سه دنگ آن به نام همسرم هست و احتمالا جز مستثنیات دین نیست را من می‌تونم توقیف کنم؟
آیا ازدواج مجدد همسرم روی این موضوع تاثیر داره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ازدواج مجدد همسرتان ارتباطی به توقیف اموال ایشان ندارد چون یکی از آثار عدم تمکین زوجه کسب اجازه ازدواج مجدد برای زوج می باشد.
شما می توانید برای مطالبه مهریه خود اگر همسرتان دارایی مازاد بر این سه دنگ داشته باشد توقیف کنید در غیر این صورت جز مستثننیات دین می باشد و قابل توقیف نیست.
همچنین برای مطالبه سه دانگ خودتان می توانید دستور فروش مال مشاع را از دادگاه در خواست کنید.

بله ، اگر جزء مستثنیات دین نباشد ، می توانید توقیف کنید