میتونم یارانه ام رو جدا نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۱ #30568133

سلام خسته نباسید. منو همسرم با هم زندگی میکنیم اما مشکلای زیادی داریم همسرم بهم پول نمیده و پول یارانه ام رو بسته اینترنتی میخره و خودش خرج میکنه و به من اصلا اصلا پول نمیده و خیلی منو کتک میزنه اما نمیتونم طلاق بگیرم چون پدرم اجازه نمیده میخواستم بپرسم میتونم یارانه ام رو جدا کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدون دادخواست طلاق
این مهم میسر نمیگردد

سلام و درود
درخواست جداکردن یارانه در پرونده طلاق مطرح میشود.
میتونید مطالبه نفقه کنید.

با سلام و احترام
خیر مخاطب گرامی برای شما این امر امکان پذیر نیست
موفق باشید

خیر امکان ندارد زیرا تحت تکفل همسرتان هستید امکان جدا کردن یارانه نمی باشد