مگر راهی وجود دارد که وکالت بلاعزل باطل شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۰۰ #30549595

سلام وقت بخیر
پدرم مرحوم ‌شدند و مهریه همسر پدرم ۱۵۰ سکه است. ایشون این قول را دادند که در صورتی که ما وکالت بلاعزل بدهیم که سه دنگ خونه به نام ایشون باشد تمام مهریه‌شون رو میبخشند منتها بعد از آنکه مبایعه نامه وکالت بلاعزل را امضا کردیم ایشون گفتند چون سند خونه در گرو دادگاه است، تا آزاد شدن سند و سند زدن خونه به نام خود مهریه را نمیبخشند( در حقیقت سند هم به دلیل مسائل مالی خود ایشون در گرو دادگاه است)

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان فسخ وجود ندارد

سلام امکان فسخ وجود ندارد

امکان فسخ وکالت بلاعزل وجود ندارد ..

خیر امکان فسخ وکالت بلاعزل نیست

با سلام
قابل عزل و انحلال نیست مگر در صورت اقاله و یا ادعای عدم صحت به لحاظ فقدان شروط صحت عقود از جمله مخدوش بودن عقل و اراده...

با سلام، خیر نمی توانید وکالت را از بین ببرید

درود بر شما. وکالت بلاعزل یه عقد صحیح است که نمیشود اونرا باطل کرد