ایا رابطه غیر معقول دلیلی برای طلاق عسر و حرج هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۲ #30532889

سلام من میخوام شکایت طلاق عسر و حرج کنم ایا اگه بخوام بگم که اون اقا از من رابطه غیر معقول میخواست و چون من انجام نمیدادم کتکم میزد ایا دلیلی برای اثبات عسر و حرج هست و قاضی قبول میکنه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید زوجه عسروحرج خودرا احرازواثبات نماید.

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باید بتوانید غیر عرف بودن را اثبات کنید بهتره با احدی از وکلا مشاوره تلفنی یا برخط داشته باشید

صرف ادعا مورد پذیرش قاضی قرار نمی گیرد باید بتوانید عسر و خوبش را اثبات نمایید

سلام
اگر واقعا اینطور باشد وبتوانید اثبات کنید از مصادیق عسر وحرج است

درود بر شما، برای این ادعا، شما بایستی دلیل و مدرک ارائه دهید، تبعا صرف ادعای شما دلیلی بر احراز و اثبات عسروحرج نخواهد بود.

عسر و حرج در قانون مصداقی بیان نشده است و بسته به نظر قاضی دارد. و ضرب و جرح و حتی رابطه غیر معقول می تواند در زمره عسر و حرج قرار گیرد.