اگر گواهی انحصار وراثت صادر گردد ولی اسم یکی از ورات در آن نباشد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۴۵ #30524330

خسته نباشین
من برادرم سال دی ماه ۹۶ از دنیا رفتن با توجه به اینکه ایشان دوبار ازدواج کرده بود از ازدواج اولش یک فرزند پسر داشت که بعد از جدایی مادر و پدرم بزرگش کردن و هیچ وقت وارد زندگی ازدواج دوم نشد. بعد از اینکه برادرم فوت کرد از بیمه عمر برادرم مبلغ به حساب پسر ارشد که از ازدواج اول بود واریز شد الان برگه انحصار وراثت برادرم صادر گردیده اسم پسر ارشد نیست
با توجه به اینکه خانواده برادرم در شهمیرزاد سمنان زندگی می کنند چه باید کرد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این صورت می توانید نسبت به دریافت مجدد گواهی عدم پرداخت اقدام نمایید

سلام
حکم صادر بایستی ابطال گردد و گواهی انحصار وراثت مجددی با لحاظ قراردادن نام تمام ورثه صادر شود

بایستی گواهی حصر وراثت جدید دریافت نمایید و نام تمامی ورثه را در آن قید نمایید .

سلام
اقدام به اخذ گواهی انحصار وارثت بدون ذکر نام احدی از وراث در حکم کلاهبرداری ست باید سریعا گواهی انحصار وارثت مزبور باطل و گواهی انحصار وارثت دیگری مبنی بر مدارک و شواهد دال بر وجود همه وراث حین الفوت اخذ گردد.

با سلام -باید در خواست اصلاح گواهی حصر وراثت را به همان شعبه ای که صادر کرده ارسال نمایید ومدارک پسر ارشد که نشان دهنده این باشد که ایشان جزء ورثه هستند نیز ضمیمه گردد مثلا" شناسنامه ویا هر مدرکی که ثابت کند .

سلام . به شورای حل اختلافی که حکم را صادر کرده مراجعه و دادخواست ابطال انحصار وراثت و صدور گواهی جدید رو بدید