یه آقایی من و یه خانمی را تهدید به آدم ربایی کرد،چگونه از او شکایت نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۳ #30520891

سلام
یه اقایی برایه من و خانمی تهدید به ادم ربایی کرده با پیامهای پست.

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

می توانید به اتهام تهدید به آدم ربایی از ایشان شکایت کنید و همان پیامک ها را نیز ضمیمه کنید هرچند پیامک اماره است و نه دلیل و به تنهایی کافی نیست اما اگر ایشان به دادن این پیامک ها پیش قاضی اعتراف کند مجرم شناخته می شود و مجازات دارد

سلام می توانید شکایت کنید . اما پیامک اماره است . و فقط می تواند به علم قاضی کمک کند .

میتوانید از طریق پلیس فتا اقدام به طرح شکایت مبنی بر تهدید نمایید .

طبق همون پیامک های ارسالی شکایت تهدید در محل زندگی خودتان مطرح‌کنید .