دادن حضانت چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۶ #30489396

بعد از ۹ سال مادر دختر تقاضای گرفتن حضانت دارد و تهدید به آوردن مامور دارد در صورتی که مرد مریض قند و از کار افتاده است و در مال ارثیه شریک بقیه وراث است دادن حضانت چه عواقبی دارد و چطور میشود حضانت نداد با تشکر از توجه شما

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام خدمت شما
حضانت دختر بعد از نه سالگی، به انتخاب خود او خواهد بود. فرزند دختر پس از سن ۹ سالگی، از سن حضانت خارج شده و خودش می تواند انتخاب کند با کدام یک از والدینش باشد. تا سن هفت سالگی، مادر، فارغ از جنسیت فرزندان، برای نگهداری و حضانت آن ها، در اولویت بوده و پس از آن، تا سن بلوغ که در دختران، ۹ سال تمام قمری می باشد، حضانت با پدر است. پس از سن بلوغ، خود فرزند، می تواند تصمیم بگیرد با کدام یک از والدین، زندگی کند.

سلام .بعد سن بلوغ خود فرزند تصمیم گیرنده است که با کدام از والدین باشد

حضانت فرزند بعد از ۷ سالگی با پدر می باشد

حضانت بعد از ۷ سالگی با پدر است در صورت شکایت این دادگاه است که مصلحت طفل را برای حضانت تعیین میکند و هیچ عواقبی ندارد

با سلام
دختر بعد از رسیدن به سن ۹ سال از حضانت خارج می شود

دختر بعد از ۹سال خود انتخاب می کند با کدام یک از والدین زندگی نماید

با درود از هفت سالگی حضانت با پدر میباشد مگر اینکه بتوان عدم صلاحیت وی را در نگهداری فرزند احراز کرد لیکن توجه داشته باشید که فقه در هر حال با پدر است