حکم ازدواج موقت دختر باکره بدون اذن پدر چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۴۱ #30459410

دختر باکره ای بدون اذن پدر با مردی صیغه موقت ( با اقرار هر دو ) است. و با او رابطه داشته ولی برای بکارت وی مشکلی پیش نیامده.
حکم دادگاه برای هر دو چیست؟
آیا جزای کیفری برای هر یک دارد؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنوان کیفری ندارد، زیرا با محرمیت شرعی چنین رابطه ای برقرار شده است، در مورد عقد موقت ثبت در محضر هم اجباری نیست و با شهادت زن و مرد حد ساقط میشود.
تنها از نظر اجتماعی مشکلاتی ممکن است در بر داشته باشد.

بسمه تعالی (اذن پدر بر دخترباکره که به سن قانونی وبیشتر باشد گرچه دارای بحث احترام است اما الزامی نیست و صیغه صحیح است اما در صورت زیر سن قانونی الزامی ست و تبعات خود را داراست اما موجب حد نیست که تعزیزیست ( در حالت دوم اختلاف نظر علمای دینی وفقهی وجود دارد برخی سن تکلیف را قرار داده اند یعنی بر دختر زیر ۹ سال واجب است اذن پدر کسب شود اما برخی ۱۵ سال زا مقرر میدانند وبا ورود به سن ۱۵ الی ۱۸ سال را شرط عقل و جهل و محجوریت دختر را نیز ملاک اذن دانسته اند . لذا قانون مدنی ملاک اذن پدر را در زیر سن قانونی الزامی و دانسته و ... ( دارای مبحث بسیار گسترده فقهی و قانونیست اما بحد لزوم توضیح تقدیمتان گردید )
لطیفه کلام ( اکثر فقها اذن پدر را به جهت ازاله بکارت متصور میدانند ..والله و اعلم )

با سلام این موضوع از موارد اختلافی در فقه می باشد و چنانچه اذن پدر ضمیمه صیغه فوق نگردد نکاح باطل میگردد