با فیلم از رابطه میشود ثابت کرد چه کسی ازاله بکارت نموده است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۰۲ #30453170

با فیلم داشتن از رابطه می‌توان بعد سه سال ثابت کرد که چه شخصی پرده بکارت را زده است؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر هم تمام جزئیات مشخص و شخص هم به وضوح دیده صود اماره ای خواهد بود برای صدور رای.در نهایت علم قاضی مهم است.

با سلام فیلم و صدا به تنهایی کافی نیست و باید موجب علم قاضی بهمراه سایر ادله باشد

سلام ممکن خواهد بود...

با سلام،اگرشخص در فیلم مشخص باشدو دلایل کافی باشد بله امکانپذیر است.

خیر نیاز به دلایلی دیگری برای انتساب عمل به شخص، می باشد

سلام
بله در صورت مشخص بودن جزئیات

باسلام در صورتی که مرجع قضایی به علم لازم برسد بله.