با توجه به اینکه حدود ۴۰ سال ملک در تصرف پدرم هست و مدعی نیز وجود ندارد آیا میتوان برای صدور سند ۶ دانگ اقدام نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۵ #30435130

با سلام و احترام
خانه پدرم به صورت ۳ دانگ سند رسمی و سه دانگ ورثه ای (مادربزرگم) میباشد. پدرم دست نوشته ای تایپ شده (ولی غیرمحضری) و با امضا و اثر انگشت مادربزرگم مبنی بر انتقال ۳ دانگ دیگر به ایشان دارد.
آیا ۲ نفر از دامادهای پدرم میتوانند نقش شاهد در دادگاه داشته باشند؟
چه نوع دادخوستی باید داد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه شهادت داماد ها به احتمال زیاد قابل استماع در دادگاه نباشد بالاخره دامادها نیز توسط همسرانشان نوعی ذینفع در پرونده میباشند بهتر است در صورت داشتن شهود دیگری ، آنان را معرفی نمایید
شما برای این امر بایستی ابتدا دادخواست تنفیذ سند نمایید

با توجه ب اینکه فرمودید هیچ اختلافی بر مالکیت نیست پدر گرامی تون میتوانند با همان برگه قرارداد عادی و شهادت دامادهایتان مبنی بر صحت قرارداد اقدام ب گرفتن سه دانگ سند به نام خود از طریق اداره ثبت اسناد و املاک کشور نمایند

دادخواست تنفیذ مبایعه نامه باشهود عادل که به نحوصحیح وکامل نزد مرجع قضایی موردتایید باشند

با سلام دامادها میتونن بعنوان شاهد بیان اگر روی سه دانگ اختلاف هست باید دردادگاه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی یا تنفیذ مبایعه نامه داد ولی اگه اختلاف نیست میتونید برای ثبت سه دانگ دیگر از اداره ثبت اسناد واملاک اقدام کنید

باسلام دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم دادگاه شود وباحکم دادگاه امکان پذیر است