آیا دادخواست ابطال سند رسمی می تواند مانع از رسیدگی به دادخواست خلع ید باشد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۷۳ #30430726

باسلام وقبخیر!شخص a (خواهان) دادخواست ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک است)
سند انتقال سند مالکیت علیه b(خوانده) داده و پرونده در حال بررسی و رسیدگی در دادگاه بدوی میباشد!حال جدای این پرونده شخص b در دادگاه دادخواست خلع ید و اجرت المثل بطرفیت شخص a طرح نموده بود که تاریخ حضور در جلسه رسیدگی فرا رسیده!سوال بنده از شما بزرگوار این میباشد!ایا شخص a میتواند با ایراد واز لحاظ ماده قانون ، مانع رسیدگی و یا رد دادخواست خلع ید باستناد به درحال رسیدگی بودن به پرونده ابطال سند در شعبه دیگر باشد!یا دادخواست ابطال سند نمیتواند مانع از رسیدگی به خلع ید باشد!و اگر قرار به رسیدگی دو پرونده در یک شعبه باشد صلاحیت رسیدگی با کدام شعبه میباشد!ممنون از راهنمایی و تشکر از لطفتان

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود و سلام خیر مانعی نیست

با درود خیر مانعی نیست

سلام مانعی وجود ندارد

سلام وقت بخیر
بله منعی در این خصوص وجود ندارد.

سلام و درود بله امکانپذیر خواهد بود

شخص (a) تنها موظف است که مسئله را با استناد به مدارک به مقام رسیدگی کننده اطلاع دهد. با توجه به اینکه دعوی طاری محسوب میشود،تصمیم بعدی به عهده ایشان است.

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.