حق الوکاله قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۹۸۶ #30428170

با سلام
در یک پرونده کیفری شاکی هستم و در مرحله دادسرا وکیل گرفتم ولی بنا به دلایلی قبل دادگاه عزلش کردم ولی حق الوکاله اش را بهش دادم
حالا میشه این حق الوکاله را از متهم مطالبه کنم؟ چگونه؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است

حق الوکاله فقط طبق تعرفه به نسبت زحمتی که وکیل تا زمان عزل متحمل شده قابل مطالبه است

سلام
در صورت صدور حکم قطعی به نفع شما، می توانید حق الوکاله را به عنوان خسارت دادرسی طبق تعرفه قانونی با تقدیم دادخواست مطالبه کنید

سلام و درود
اگر خسارت دیگری غیر از حق الوکاله هم به شما وارد سده است همزمان خسارات و حق الوکاله را مطالبه کنید و الا با توجه به اینکه طبق تعرفه حق الوکاله را تعیین میکنند به تنهایی ارزش مطالبه ندارد.

سلام‌حق الوکاله قابل‌مطالبه از متهم‌ طبق تعرفه و‌نسبت به‌ مرحله ای که وکیل دفاع نموده می باشد

شما می بایست حق الوکاله تا همان مرحله پرداخت می کردی نه کل حق الوکاله ای که با وکیل قراردادبستی وقتی وکیل در دادگاه حضور پیدانکرده نمی توانی مطالبه کنی

با سلام
هزینه های قانونی دادرسی اعم از حق الوکاله قابل وصول از متهم می باشدو می توانید طی دادخواستی آنرا از همان دادگاه کیفری یا حقوقی مطالبه نمایید