تشخیص امضا برگ سفید توسط کارشناسان خط نگاری چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶,۲۳۶ #30421

با سلا و ادب آیا کارشناسان خط نگاری میتوانند دقیق تشخیص دهند که نوشته بعد از امضا برگ سفید انجام شده اگر فاصله زمانی اینها در حدود نیم ساعت یا یک ساعت باشد نیز قابل تشخیص است.آیا از دستگاه مخصوص و دقیقی استفاده میکنند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله امکانش هست که به امر تخصصی هست توسط کارشناسان مربوطه به خط

با سلام
بله ، این امر با پیشرفت تکنولوژی توسط کارشناسان خط قابل تشخیص خواهد بود .

برخلاف تصور عموم تشخیص های صورت گرفته توسط کارشناسان خط زیاد هم قابل اتکا و اطمینان بخش نیست و بارها کشف شده که کارشناسان در این زمینه مرتکب اشتباه شده اند و نظریه ایشان خلاف واقعیتهای موجود بوده است.اتفاقا این موضوع تبدیل به یکی از مشکلات و معضلات پرونده های جعل شده است.عموم مردم و در کمال تعجب باید عرض کنم اکثر دادرسان و مقامات دادسرا هم دچار این تشخیص های نادرست کارشناسان خط هستند و اکثرا تصور میکنند نظریه کارشناسان خط درست و منطبق با واقع هست و امکان خطا و اشتباه در تشخیص کارشناسان خط و امضا وجود ندارد.این تصور اصلا با تصورات ایشان از خط نگاری و واقعیتهای حادث شده مطابقت ندارد.چون اکثر کارشناسان برخلاف تصورات عموم از دستگاههای مجهز و پیشرفته تشخیص استفاده نمیکنند و غالبا از همان شیوه های سنتی تشخیص استفاده میکنند و اگر هم برای تشخیص و جوهرنگاری دستگاهی به کار بگیرند احتمال تشخیص درست دستگاههای ایشان هم کمتر از میزان مورد توقع هست.قضات محترم اگر میخواهند نتیجه اطمینان بخشی بدست بیاورند بهتر است به جای ارجاع امر به کارشناسان خط خصوصا در موارد پیچیده و فنی که نظر کارشناسان با گفته های اصحاب دعوا و با کارشناسان قبلی یا بعدی مغایرت دارد ؛موضوع را به اداره تشخیص هویت ارجاع دهند چون دستگاههای مورد استفاده این اداره بسیار دقیق تر و به روزتر هست و احتمال خطا در تشخیص ایشان خیلی پایین است.موضوع بعدی که سبب گمراهی اشخاص میشود همین کارشناسیهای پنج نفره و هفت نفر و گاها حتی نه نفره هستند که در آنها اغلب به تشخیص همکاران خود اکتفا میکنن و زیر صورتجلسه را امضا میکنن و کارشناسی که در این مجمع نظر میدهد دقتی را که در کارشناسی تک نفره صرف میکند به کار نمیگیرد و غالبا تابع جمع رای میدهند.اگر عنایت داشته باشید معمولا در کارشناسیهای چند نفره همه کارشناسان نظر واحدی میدهند.شخصا تا به امروز شاهد نبودم که یک جمع کارشناسی دو نظر متفاوت داده باشند همگی یک صورتجلسه را امضا میکنند.این موضوع در مواردی که سند در نزد ثالث میباشد و باید کارشناسان برای رویت آن نزد مرجع مزبور حاضر شوند ملموس تر هست چون غالب اوقات فقط یک نفر از هیات کارشناسی میرود سند را رویت میکند و باقی از رویت مجدد سند امتناع میکنن و به تشخیص همکارشان بسنده میکنند و این در حالیه که عموم تصور میکنند همه هیات رفتند سند را بررسی کردند.مثال نقض هم وجود دارد در یک مورد فردی در بنگاه در حضور چهار شاهد و دوربین قولنامه را امضا کرده بود بعدا مدعی شد سفید امضا بوده و عجیب اینکه تا هیات هفت نفره کارشناسی هم همگی نظر داده بودند سند سفید امضاست در حالیکه فروشنده به همراه شهود بعد از تنظیم قولنامه زیر آن را امضا نموده بود.

با سلام و احترام
قطعا قابل تشخیص است

با سلام
کارشناسانی که به تشخیص دادگاه ذی صلاح شناخته شوند با بهره گیری از متد ها و روش های پلیسی علمی بررسی های دقیقی نسبت به چنین اسنادی صورت میدهند.
پیروز باشید

با سلام
میتوانید برای صحت ادعا تامین دلیل نموده و تقاضای خویش را مطرح نمائید تا کارشناسان با توجه به تخصص اظهارنظر نموده و نظر کارشناسی شون را ارایه نمایند

با سلام و احترام بستگی به نحوه سوئ استفاده از برگه سفید امضا با ملاحظه نوع جوهر خودکار و فاصله امضا و .... امکان تشخیص برای کارشناس فراهم می نماید با توجه به تخصصی بودن آن بطور دقیق و کامل مشاوره فنی توسط وکلا و حقوق دانان میسر نیست