چطور میتونم پولم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۰ #30412617

سلام
بنده داخل یک سایت با یک طراح سایت اشنا شدم و در واتساپ قرار بر این شد که پروژه توسعه سایت بنده رو بر عهده بگیره و ۵۰ درصد هزینه رو قبل شروع و هزینه ی باقی مانده رو بعد از اتمام توسعه سایت و تمام باگ گیری ها بنده براشون واریز کنم ، ۵۰درصد هزینه رو واریز کردم قرارداد رو تنظیم کرد و از طریق پست برای بنده فرستاد داخل قرارداد بندی مبنی بر تعهدکاری و الزام به تحویل پروژه نیست،و برای دیر کرد تحویل پروژه روزی ۲۰۰ تومان خسارت در نظر گرفتیم!داخل قرارداد هم به دریافت ۵ میلیون اشاره کرده است و شماره مرجع فیش واریزی رو نوشته ، مدت زمان تحویل پروژه ۲۵ روز بوده و بعد از واریز فیش حقوقی یعنی از ۱۸مرداد این زمان شروع میشه!و در ۱۲ شهریور این مدت زمان به پایان میرسد چون در قرار داد اشاره به روزهای کاری نشده روزهای تعطیل رو هم درنظر گرفتم!!

طراح بعد از گذشت دو هفته دیگه جوابی به سوالات بنده نداد صفر تا صد حرفای که بین ما ردوبدل شده در واتساپ بود!زنگ میزنم جواب نمیده وات هم پیام میدم انلاین هست ولی جوابی نمیده!
در مرحله اول اظهارنامه ارسال کردیم بازم جوابی نداد!

الان دنبال یه راهی هستم تو کمترین مدت زمان بتونم پولو پس بگیرم کارو بدم دست یک طراح دیگه زمان خیلی مهمه برام

بنده قم هستم اونم یزد هست قراردادی که فرستاده فقط امضا شده مهر و اثر انگشت نداره اسمشم با خط خودش نوشته زیر امضاش

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم افاقه دادخواست ارائه دهید

باید الزام ایشان را به انجام تعهدات بخواهید بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

با سلام
بهتر است ابتدا با ارسال اظطهارنامه ای ایشان را ملزم به ایفای تعهدات و تحویل کار طبق قرارداد نموده و در صورت عدم همکاری از طریق مراجع قضائی به جهت الزام به ایفای تعهدات و نیز اخذ هزینه های قید شده در قرارداد اقدام نمایید

درود و عرض ادب؛ ابتدا از طریق اظهارنامه، تخلف از ایفای تعهد را به ایشان متذکر و مطالبه وجه نمایید و اگر نتیجه ای حاصل نشد، حق طرح دعوی مطالبه وجه وجود دارد. زمان احقاق حق را نمی توان پیش بینی نمود.

با درود و وقت بخیر .
کاربر گرامی وبسایت ، با توجه به فرض سوال و گفته شما ، ( شما باید مشکل حقوقی خود را در دو مرحله حل کنید ....... ۱ _ ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید . _ ۲ _ دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی ارسال نمایید ........ برای ارسال اظهارنامه و دادخواست مذکور ، از طریق دفاتر خدمات قضایی ، اقدام نمایید . )
با تشکر و من الله توفیق .

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت قراردادی مطرح کنید.