چطور متوجه بشم که صدور طلاق غیابی حقیقت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۹ #30398767

سلام من حدودا ۲۰ سال پیش به اصرار خانومم از ایران مهاجرت کردم و قرارما بر این بود که من امکانات اولیه زندگی رو اونجا مهیا کنم و سپس کارای مهاجرت ایشون رو هم انجام بدم و در طول سالها هر چه کار می کردم برای همسرم پول میفرستادم و در طول این چندین بار براش دعوتنامه فرستادم که بیاد اما هر بار یک بهونه ای اورد تا اینکه اخرین بار چند سال پیش به من گفتند که از من طلاق غیابی گرفتند و تصمیمی برای اومدن ندارند و گفتند به محض اینکه پام به ایران برسه به خاطر مهریه بازداشت و ممنوع الخروجم می کنند البته متوجه شدم که در طول این سالها با مرد دیگری ارتباط داشتند حالا سوالم اینکه چطور متوجه بشم که صدور طلاق غیابی حققیت داره و تکلیف مهریه شون چی می شه ایا بدون مشخص شدن وضعیت مهریه حکم طلاق ثبت میشه؟ من تمام داراییم رو همون زمان قبل اومدنم فروختم و پولش رو در اختیار خانومم گذاشته بودم و ملکی در ایران ندارم و ایا با توجه به اینکه تک فرزندم دارایی پدرم رو بعد از فوتشون به عنوان مهریه ایشون می تونند ضبط کنند؟ ایا بدون حصور من هم می تونند دارایی پدرم رو به عنوان مهریه بگزرند البته مهریه خانومم ۵۰۰ سکه است که همگی به عهده ی من بوده، ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاید طلاق به صورت غیابی صادر شده باشد و شاید به خاطر مهریه شما را ممنوع الخروج نموده باشند

با سلام. بله امکان دارد طلاق به صورت غیابی صادر شده باشد و به خاطر مهریه شما را ممنوع الخروج کرده باشند.
برای استعلام وضعیت عقد ازدواج و طلاق پیشنهاد می‌شود به دفترخانه ای که عقد کردین یا اداره ثبت احوال مراجعه نمایید.

با سلام. دارایی پدرتون اگر زنده باشند،خانم نمی توانند بعنوان مهریه توقیف کنند. راجع به طلاق غیابی نیز باید در ایران وکیلی انتخاب کنید تا براتون پیگیری کنند. در مورد مهریه و ممنوع الخروجی هم به سایت اداره ثبت مراجعه کنید exitban.ssaa.ir

امکان طلاق غیابی با توجه به عدم حضور شما در ایران وجود داشته. ، سهم الارث شما بابت مهریه قابل توقیف است، بابت مبالغ پرداختی شما باید ثابت کنید بابت مهریه بوده