اگه تا شش ماه موتور ترخیص نکنی میره تو لیست مزایده، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۹ #30384041

برادرم چند روز پیش با موتور تصادف کرد سه تا از دندوناش ریخت الآن پرونده تو دادسرا ست از دادسرا درخواست ترخیص گرفتم برای ترخیص موتور رفتم ستاد ترخیص میگه تا جریمه گواهینامه رو نریزی نمی تونی موتور ترخیص کنی دادسرا هم میگه تا پرونده پزشکی برادرت کامل نشه پرونده نمیره دادگستری گفت جریمه گواهینامه تو دادگستری مشخص میشه الآن راهی نیست من موتور در بیارم چون طول میکشه تاپرونده پزشکی کامل شه میگن اگه تا شش ماه موتور ترخیص نکنی میره تو لیست مزایده ممنون میشم اگه جواب بدید

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ابتدا خلافی را پرداخت کنید و از طریق ستاد ترخیص اقدام کنید

سلام
باید خلافی موتور سیکلت را به صورت کامل پرداخت کنید
با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ قابل انجام است.
به ستاد ترخیص مراجعه کنید که پرونده دارید در مراجع قضائی

با سلام در موارد تصادف موتور در لیست مزایده قرار نمیگیره همچنین پرونده در دادسرا در محله تعقیب می باشد واسه خروج موتور از پارکینگ نیاز به دستور مقام قضایی می باشد