آیا خوانده دوم که شهادت درست داده نیز عواقبی برایش هست یا فقط خوانده اول کیفری میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۴ #30381128

با سلام بنده مهریه ام را به اجرا گذاشتم و همسرم تنها داراییش که خودرو میباشد را به نام دوستش کرده و من دادخواست ابطال معامله دادم و قاضی به من رای دادن با توجه به اینکه دوست همسرم که خوانده دوم پرونده بود در دادگاه اذعان داشته که همسرم خوانده اول اصرار کرده که برای اینکه مهریه ندهد خودرو را به نام زده حال همسرم دادخواست تجدیدنظر داده و من و دوستش خوانده اول و دوم هستیم اگر دادگاه به نفع من رای دهد آیا فرار از دین موجب کیفری شدن پرونده میشود؟ متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنان چه تقدیم و تنظیم شکایت نمایید به مجازات محکوم می شوند.

ین دعوی شما دعوی حقوقی است درصورت صدور رای قطعی مبنی بر محکومیت همسرتان میتوانید علیه وی شکایت کیفری مبنی فرار از دین مطرح نماید

درصورتیکه شکایت کنید محکوم به مجازات می شوند .

درود بر شما، این مساله منوط به شکایت شما خواهد بود، میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید.

برای کیفری شدن پرونده نیاز به طرح شکایت از سمت شما دارد

انتقال اموال پس از محکومیت قطعی مهریه مشمول فرار از دین کیفریست و موضوع شما باتوجه ب متن سوال ارتباطی با این مسئله ندارد در ضمن برای پیگیری فرار از دین کیفری شاکی خود باید شکایتی تنظیم و تقدیم دادگاه کند و دادگاه در امر طرح شکایت دخالتی نداشته و وظیفه رسیدگی دارد

با احترام باتوجه به اقرار دوست ایشان مطمئنا فرار از دین اثبات خواهد شد