قاضی قبول میکنه یا باید سکه ها رو پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۳ #30364124

با سلام و خسته نباشید
بنده چند سال قبل با خانمی عقد موقت کردم و تعداد ۵ سکه مهریه بود و ثبت هم کردم
مدت عقد تمام شد و بصورت توافقی به ازای ۵ تا سکه مقداری طلا و چند میلیون پول به خانم دادم اما رسید ازش نگرفتم حالا خانم درخواست مهریه ۵ سکه را داد
من فقط پیرینت پول هایی که بحسابشون واریز کردم را دارم
و خواهرم و شوهر خواهرم شاهد توافق ما که بجای ۵ سکه پول و طلا دادم هستند

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است قابل استناد است.

به شهادت شهود استناد کنید در صورت اثبات ادله شما قاضی به نفع شما رای صادر خواهد کرد.

میتوانید براساس پرینت واریز وجه و شهادت شهود ادعای خود را اثبات کنید

سلام
بله قابل استناد است.

سلام
پاسخ مثبت است. واریز پول به منزله پرداخت بدهی است و شما می توانید با استناد به پرینتهای واریزی، اثبات نمایید که بدهی خود بابت مهریه را پرداخت نموده اید.

با سلام کاربر محترم
شما میتوانید جهت اثبات ادعای خود به شهادت شهود و فیش های واریزی استناد کنید.

با سلام
میتوانید جهت اثبات ادعای خود به شهادت شهود و فیش واریزی استناد کنید.
اما اصولا در این موارد اگر رسید و اقرار نامه ای نداشته باشید دادگاه ادعای شما را نمیپذیرد .