آیا هنوز راهی وجود دارد که پدرم و عموم و دو خواهر دیگر خود سهم خود را از آن دو نفر پس بگیرند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #30349660

سلام خسته نباشین،
عموهای بنده سهم پدرم و بقیه را ضایع کرده اند بدین صورت که پدربزرگم بیماری سختی گرفته بود و دو سال در خانه بستری بود و عموهام هم نزدیک پدربزرگم در روستا زندگی میکنند و ما هم در شهر. انها از بیماری پدربزرگم سوع استفاده کرده و با تهدید و به زور کول کرده و به محضر میبرند که مدرک صوری درست کنند که کلیه زمینهای کشاورزی اوقافی خود را به انها فروخته و پولش رو کامل دریافت کرده است در صورتیکه که هیچ پولی بین انها رد و بدل نشده است و اصلا پدربزرگم به پول احتیاجی نداشته است. صحنه ی کول کردن و به زور بردنش توسط یک شاهد عینی که خواسته نامش فاش نشود دیده شده. یک خانه هم در روستا از پدربزرگم مانده که ان هم بین خودشون تقسیم کرده اند و خلاصه از اسباب منزل و زمین و منقول و غیرمنقول همه رو تصاحب کردند. با وجودی که پدرم و یکی از عموهام شکایت کردند و وکیل هم گرفتند دادگاه به نفع انها رای داده و بیان کرده که چیزی به عنوان ارثیه باقی نمانده است. پدربزرگم یکساله فوت کرده و یکماه قبل مرگش هم در حضور پدرم و یکی از عمه هام و همسر دوم خود نامه ای نوشتند با رضایت تمام و امضا کردند و پدربزرگم داخلش نوشته که هرچی از اموال من باقی مانده اونطور که شرع گفته بین فرزندانم تقسیم شود و بغیر از این نامه هر نامه دیگر از من بعنوان تقسیم اموالم هست باطل هست. ان نامه رو هم پدرم در دادگاه نشان دادند و راه به جایی نبردند و زن پدربزرگم هم که بعنوان یکی از شاهدان زیر ان نامه را امضا کرده بود با تحریک عموهام و به دروغ به پیش قاضی مدعی میشود که پسرش یعنی پدر من انروز به زور ازش خواسته است که زیر نامه را بعنوان شاهد امضا کند. با وجور مطالبی که گفته شد ایا هنوز راهی وجود دارد که پدرم و عموم و دو خواهر دیگر خود سهم خود را ازن دو نفر پس بگیرند؟. هیچ چیز حتی یک عدد قاشق هم نگذاشتند ان دو نفر که ا ز اموال پدربزرگم باقی بماند.خواهشمندم راهنمایی فرمایید.باتشکر.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید دادخواست اعلام حجر پدبزرگتان در زمان حیات ،قبل از انتقال اموالش را مطرح نمایید اگر حجر ایشان اثبات شود معاملات وانتقالات ایشان بعد از محجور بودنش باطل می شود..وامکان طرح دادخواست اعلام حجر در خصوص متوفی قابل استماع می باشد