آیا بعد از اقاله قرارداد، میتوان آن را باطل نمود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴,۳۴۱ #30348363

با سلام و خسته نباشید
من معامله ای را انجام داده ام و در معامله من فروشنده بودم، خریدار درخواست فسخ قرارداد را داد و من هم چون میخواستم آپاراتمان را زودتر بفروشم قبول کردم(تقریبا ضرر و زیان ۱۰ درصد در قرارداد را بخشیدم) که فسخ کنیم تا آپارتمان را به شخص دیگری بفروشم و متاسفانه موقع فسخ، نوشته طوری نوشته شده که انگاری قرارداد اقاله شده است، بدین مضمون:
در تاریخ____ طرفین معامله در بنگاه املاک حاضر شده و با یکدیگر توافق نمودند که قرارداد فوق را فسخ و ابطال نمایند.
ضرر و زیان معامله هم ۱۰ % کل هزینه بوده است؛ ثمن معامله هم دست بنده می باشد.
آیا میتوانم اقاله را باطل کنم و از ثمن معامله ضرر و زیان خود را کسر کنم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد اقاله
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر اقاله قابل ابطال نمی باشد و باید طبق توافق عمل کنید

باسلام. خیرامکان ندارد.

با سلام اقاله قابل ابطال‌ نمی‌باشد

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است اقاله قابل ابطال‌ نمی‌باشد

سلام. اقاله قابل ابطال نیست...

خیر امکان ابطال اقاله نیست

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است اقاله قابل ابطال نیست