ایا اگر درخواست رفع توقیف ماشین به دادگاه بدم همراه بامدارک اژانس ماشین رفع توقیف خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۵۱ #30330767

سلام خدمت کارشناسان محترم.خانم مهریه اش گذاشته اجرا ازطریق ثبت اسناد وماشین توقیف کرده.بدلیل اینکه بنده همین یک ماشین دارم فقط جهت رفت امد وبااینکه شاغل هستم بدلیل مشکلات مالی دراژانس هم کارمیکنم ومدارک اژانس هم موجود اگر مهریه خانم بصورت اقساطی پرداخت بشه باز هم نمیشه جلوی فروش و مزایده ماشین بگیریم راهی وجود نداره؟؟
((وسوال بعدی اینکه ایا خانم این اجازه رو دارن می تونن درخواست بدن به ثبت اسناد و تقاضا
کنن که خود ماشین از اداره ثبت اسناد تحویل بگیرن واین بخوان که ثبت اسناد ماشین برای فروش ومزایده نزاره و بجای اینکه وجه فروش ماشین بگیرن خودماشین تحویل بگیرن و خانم بگه که پول ماشین نمی خوام خود ماشین میخوام بجای اینکه مزایده بشه‌ و فروش بره و { اینجا اداره ثبت این اجازه رو داره ماشین واگذار به خانم و به مزایده و فروش نزارن کلا ماشین خود خانم میتونن بردارن ماشین و از پارکینگ خارجش کنن و سند بنام خودشون بزنن پلاک ماشین تعویض کنن بنام خودشون همچین چیزی امکان پذیره خانم حتی کلید سازهم برده برای ماشین وپلاک ماشین ازجا دراورده برده تعویض پلاک مگر نباید باید ماشین در مزایده به فروش برسه؟}}}
**بدلیل اینکه درحال حاضر اقدام کردن که خودشون ماشین بردارن مثل اینکه نمی خوان ماشین درمزایده فروش بره پولش نمی خوان خودماشین میخوان
ایااین کارقانونی؟مگه نباید ماشین به مزایده گذاشته بشه وپولش بهش بدن؟؟**
مدارک ماشین برگه سبزوسند ماشین هم خانم ندارن چطور می تونن ماشین بنام بزنن وتعویض پلاک انجام بدن؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عرض ادب
با شرایطی که در متن آمده است خودرو شامل مستثنیات محسوب نمی گردد

بادرودوسلام خودرو شامل مستثنیات دین نمی باشد می شود ان را توقیف نمود.

درود . توقیف خودرو امکان پذیر میباشد
فروش مال توقیف شده به صورتی که گفتید ممکن نیست و نیازمند طی تشریفات قانونی میباشد

اگر وسیله دیگری برای امرار معاش نداشته باشید، خودرو جزو مستثنیات دین است.

با توجه به شرایط ذکر شده خودرو جزء مستثنیات دین نمی باشد .

سلام خودرو زمانی مستثنیات دین محسوب میشود که متعارف شخصیت شما باشد وسیله کار شما

با سلام
باتوجه به اینکه شما شاغل هستید وخودرو جز مستثنیات دین نیست به همین دلیل خودرو توقیف شده ودر مزایده اگر خانم مبلغ بالاتر پیشنهاد دهد میتواند خودرو را تملک کند.