بعد از این تاریخ اگر اعتراض کند پرونده به کجا میرود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #30302159

با سلام
واسه دوستم سه سال حبس تعزیری صادر شده که نتونسته بره دادگاه و غیابی صادر شده.
آیا راهی هست حبس به جزای نقدی تبدیل شه و نره زندادن چون کار میکنه و کارش اداری هست و بیست روز مهلت واخواهی دادند.
آیا بعد این تاریخ اگه اعتراض کنه پرونده میره استان یا نه؟
با تشکر از وکلای محترم با احترام

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از حکم صادره واخواهی نمایند و سپس در دادگاه با دفاعیات ارائه شده تخفیف مجازات بخواهند .

سلام

اگر شرایط تخفیف (گذشت شاکی، اظهار ندامت متهم، معرفی خود قبل از تعقیب، حسن سابقه یا وضع خاص متهم از قبیل کهولت یا بیماری و ...) وجود داشته باشد، دادگاه می‌تواند مجازات تعزیری را به نحوی که برای متهم مناسب‌تر باشد، تقلیل دهد.

در تعزیر درجه ۶ تا ۸ دادگاه می‌تواند پس از ثابت شدن جرم متهم،
با ملاحظه وضعیت فردی، خانوادگی، اجتماعی و سوابق و اوضاع و احوالی که موجب ارتکاب جرم شده است، صدور حکم را به مدت ۶ ماه تا دو سال به تعویق را ندارد.
مجازات‌های درجه پنج و ۶، مجازات‌های تعزیری درجه متوسط هستند. مجازات درجه پنج شامل حبس بیش از دو تا پنج سال
است

سلام و درود، دو الی سه مرحله ی دیگر پرونده کار دارد و هنوز نتیجه قطعی نیست مطمئن باشید اگر سوء سابقه ی قبلی نداشته باشند اتفاقی نمی افتد و مجازات نمیشوند. واخواهی، تجدیدنظر، اخذ رضایت، تقاضای تعلیق و تخفیف و تبدیل مجازات را در پیش دارید و فعلا نگران نباشید تا نتیجه ی قطعی مشخص گردد چون انتظار مجازات باعث وقوع آن خواهد شد.