آیا زوج میتواند از قبل، از زوجه تعهد رسمی بگیرد که تحت هیچ شرایطی خانه را توقیف نکند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۲ #30275055

با سلام
با توجه به اینکه اگر زوج تنها منزل خود را اجاره دهد به احتمال خیلی زیاد از مستثنیات دین بیرون آمده و زوجه میتواند آن را توقیف کند، آیا راهی برای جلوگیری از این موضوع وجود دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله راه وجود دارد . مستثنی دین بودن منزل یک امر چند وجوهی است و مال مستثنی از دین واجب برای بقای شخص است و هرچیزی که از لزوم برای بقا شخص خارج شود می تواند از مثال مستثنی دین خارج شود مثلا شخص یک ماشین دارد رانندگی می کند بعد به شغلی روی می آورد که دیگر آن ماشین وسیله درآمدش نیست و مازاد است واگر ماشین از او گرفته شود نیز با می تواند کار کند و... پس تعریف مستثنی دین دقیقا به راه درامد و یا یک مکان ثابت برای سکنی شخص اشاره دارد که بدون ان زندگی آن شخص سخت و دشوار می شود .

یک مسکن جز مستثنیات دین می باشد و چنین تعهدی فاقد وجاهت قانونی است

اگر تنها مسکن شما باشد باوجودیکه اجاره داده باشید جزو مستثنیات دین محسوب میشود

جزئ مستثنیات دین می باشد هرچند اجاره داده شود قابل توقیف نیست

چنین تعهدی فاقد وجاهت قانونی است

باسلام
چنین تعهدی وجاهت قانونی ندارد .

این تعهد قانونی نیست وضمانت اجرایی ندارددر ثانی مسکن اضافی همواره قابل توقیف می باشد وهمچنین اجاره بهاآن