امکان شکایت از آن خانم هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۱۵ #30264583

سلام من خانمی متاهل هستم که حدود دو ساله متوجه شدم همسرم زنی بیوه رو صیغه کرده من فرصت دادم که به زندگی برگرده اما اون خانوم با اینک میدونه وارد زندگی مرد زندار شده بازم دست نمیکشه راه حلی هست یتوتم از خانم شکایت کنم؟نحوه شکایت از همسرم رو میدونم من از خانم میخام شکایت کنم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . خیر اگر ایشان صیغه هستن شما نمیتوانید شکایت کنید .

با سلام و درود . اگر نکاح موقت منعقد شده باشد ، جرمی از جانب زوجه دوم محقق نشده است .

با سلام
جرمی محقق نشده است بنابراین امکان شکایت به صرف عقد موقت امکان ندارد

بادرودوسلام جرمی انجام نشده موضوع فاقد وصف کیفری می باشد.

سلام اگر ازدواج موقت است جرمی نمی باشد

با سلام و درود
خانم دوم جرمی از نظر قانون انجام نداده است. پس طرح شکایت موضوعیت ندارد.
پیروز باشید

جرمی واقع نشده که امکان شکایت فراهم باشد