کسی که پول بحساب اینجانب برای کسی دیگر ریخته باشد می تواند حکم توقیف اموال مرا بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۶ #30260968

شوهر خواهر من قرار داشت مبلغ ۳۰ میلیون تومان بحساب پدر من واریز کند چون ایشان شماره حساب بانک صادرات نداشتند بحساب من ریخته و اینجانب از حساب خود مجددا پول را بحساب کشاورزی پرم منتقل نمودم.حال پدر بنده فوت نموده اند و داماد ما جهت مطالبه پول می خواهد از من شکایت کند آیا شکایت ایشان صحیح است؟ و می تواند حکم توقیف اموال اینجانب را بگیرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
ایشان بایستی اثبات نمایند که پول را به چه دلیلی واریز نموده اند و در صورت شکایت شما میتوانید اثبات نمایید که به چه دلیل این پول را واریز کرده اند .