چطور می تونم ملزمشون کنم همکاری کنن و یا حداقل بتونیم از طرف خودمون اقدام کنیم که دعواهامونم رد نشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #30257632

سلام وقت بخیر
من پدرم سال ۹۸ فوت کردن و ما سه پسر هستیم و یک دختر به همراه مادرم و پدرم ملکی داشتن که قبل از فوتشون سرشون کلاه گذاشتن و الان که ما میخواییم شکایت کنیم خواهرم و یکی از بردارام که در شهر دیگه ای هستن هیچگونه همکاری نمیکنند و گفتن به ما ربطی نداره و خدمات قضایی ها و دادگاهم میگن نمیشه شما سه نفر به تنهایی نمی تونین شکایت کنین،دعواهاتون رد میشه و باید اون دو تا هم بیان،میخواستم بدونم چطور می تونم ملزمشون کنم همکاری کنن و یا حداقل بتونیم از طرف خودمون اقدام کنیم که دعواهامونم رد نشه؟!
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است دقیقتر بررسی شود تا امکان راهنمایی باشد

با درود سوال ابهام دارد بله تمام افراد موضوع دعوا باید خوانده قرار گیرند

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.