دادگاه اصل در نظر می گیره یا جای کپی هست وطرف میتونه بزنه زیرش؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۲ #30248789

سلام ما یک قراردادی با یک نفر بستیم تو قرارداد در قبال بدهی تعهد به انجام کاری داده اصل قرارداد رو نداریم الان یک نسخه دارم که از روی کاغذ کاربن دارم .

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نسخه کاربنی نیز اصل تلقی می شود و قابل استناد است

با سلام اگر قرارداد در چند نسخه تنظیم شده باشند و امضای ذیل آن اصلی باشد می توان به آن استناد نمود

سلام وقت بخیر
خوانده دعوا میتواند در جلسه رسیدگی ،درخواست ارائه اصل مدرک را نماید.

درود
اگر خوانده تقاضا کند باید اصل مدرک ارائه شود.

خوانده می تواند اصول مدارک را از شما درخواست نماید

سلام چنانچه نسخه اصل نزد طرف مقابل است نسخه کاربنی پذیرفته میشود

در جلسه اول رسیدگی باید اصل را ارائه دهید اما اگر امضا ذیل این نسخه کاربنی اصل باشد خود این سند هم اصل محسوب می شود