راهی برای ابطال این مزایده وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۴ #30248162

با سلام و وقت بخیر.
زمین پدربزرگم برای مزایده مهیا بوده و چون پدر و عموهایم مخالف فروش زمین بوده اند ( جز یک نفر از عموهام که همان هم شکایت کرده بوده) و نسبت به کارشناسی اعتراض داشته اند ولی با توجه به رد مهلت قانونی برای اعتراض دیگر نمی توانستند اعتراض به کارشناسی داشته باشند در روز مزایده با صحبت با افراد حاضر آنها را متقاعد کردند که از خرید انصراف دهند و آنها هم قبول کردند ولی در زمان مزایده به یک لحظه یکی از نوه های دختری پدربزرگم ( پسر عمه ام ) گفت من خریدارم و دیگر کسی آن لحظه نتوانست حرفی بزند و دادگاه هم مزایده را به نفع پسر عمه ام به کمترین مبلغ ممکن رای داد. سوال من این است که با توجه به شرکت نکردن کسی در مزایده جز یک نفر و آن هم به کمترین مبلغ ممکن ( مبلغ پایه)، آیا امکان اعتراض به این مورد هست یا راهی برای ابطال این مزایده وجود دارد یا نه؟ممنون میشم پاسخگو باشید یا راهنمایی کنید در این صورت چکار کنیم.سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمانیکه دستور برای مزایده از سوی دادگاه صادر و روال قانونی مزایده بصورت صحیح و قانونی انجام گرفته باشد و معامله توسط دادگاه تایید گردد نمیشود جهت ابطال اقدام نمود مگر اینکه غیر این شرایط گفته شده باشد .

با سلام به صورت کلی مطابق م ۱۴۲ قانون اجرای احکام مدنی مدت اعتراض و درخواست ابطال مزاید یکهفته از زمان برگزاری و با شرایط ویژه ای است که به نظر می رسد این مزایده مطابق قانون بوده وامکان اعتراض وجود ندارد.