ما با وکالت دوم میتونیم زمینو پس بگیریم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۳۴ #30239010

کار گزار ما یک ملک برای ما خریده هزینه شو ما دادیم
بعد ایشون سند رو به نام خودش کرده
مادر منو برده یک بار بهش وکالت داده بدون مبایعه نامه و بهش گفته دیگه ماله خودته
بعد که زمین اصلاح میخوره و ۱۲۰ متر ازش کم میشه
سند جدید اصلاحی میگیره و مجدد برای سند جدید به مادرم وکالت بلاعزل فروش میده
بعد از ۲سال به مادرم میگه بیا وکالت اولی رو اقرار کن دیگه وکیل نیستی و مادرم میره اقرار میکنه برای وکالت اولی دیگه وکیل نیست و مالک هر کاری میتونه میک
و ایشون زمین رو میفروشه
در وکالت نامه دوم نوشته شده موکل حق هیچ گونه معامله ای تا پایان وکالت ندارد

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مدارک شما باید بررسی گردد

سلام و درود باید مدارک شما در این خصوص بررسی گردد

با درود .برای اظهار نظر دقیق اسناد و مدارک شما باید بررسی شود .

اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر دارد.

در صورتی که قرار دادی بین شما و کارگزار وجود داشته باشد و مستندات کامل باشد

برای پاسخگویی نیازمند بررسی وکالتنامه و قرارداد فی مابین است

درود
مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید.