رفع سوءپیشینه چطور است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۶ #30235076

با سلام بنده برج ۳ سال ۹۴ به جرم سرقت گوشی همراه به حکم ۴ ماه حبس به زندان رفتم و بعد از گذشت یه ماه آزاد شدم ولی با گذشت این سالها چند روز پیش رفتم سوپیشینه از پلیس ۱۱۰ گرفتم که زد به پلیس آگاهی برم رفتم آگاهی تو سوپیشینم زده بود سابقه دارم میشه لطفا بگید من باید چیکار کنم بعد از این همه سال راهی هست این سابقم پاک بشه و دیگه سابقه نداشته باشم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما سابقه دارید . ما سابقه شما از نوع غیر موثر است . بدین معنی که از حقوق اجتماعی محروم نیستید .

اصولا با گذشت سه سال از زمان پایان مراحل اجرای حکم رفع سوء پیشینه به عمل می آید.