حکمی که اجرا نشده نیز سو پیشینه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #30232886

باسلام
درخصوص گواهی مربوطه در ماده قلنونی صراحت به پس از اجرای حکم دارد ایا یعنی حکمی که اجرا نشده نیز سو پیشینه محسوب میشود ولو اینکه حکم قطعی باشد
مراتب چگونست

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوءپیشینه با قطعی شدن حکم تحقق می یابد و منوط به اجرای آن حکم نیست

با سلام
صرفا در صورت اجرای حکم برای محکوم علیه ، سابقه کیفری محسوب خواهد شد

سلام
اگر حکم شما مشمول مجازات تکمیلی و تامینی شده باشد
تا زمانی که این مجازات ها در حال اجرا می باشد و مدت زمانش سپری نشده است شما دارای سوپیشینه موثر کیفری هستید که این خود بستگی به نوع و میزان مجازات شما دارد.

با سلام
سوءپیشینه با قطعیت حکم ، تحقق می یابد و منوط به اجرای حکم نیست

خیر، جهت ثبت به عنوان سابقه کیفری (اعم از موثر و غیر موثر) حکم قطعی می بایست کاملا اجرا شده باشد، حال دلیل عدم اجرای حکم هرآنچه که هست تفاوتی نخواهد داشت.

بستگی به درجه مجازات و نوع جرم دارد و اینکه اجرای حکم مشمول مرور زمان شده یا خیر