با چه عنوانی از همسر سابقم به علت عدم تخلیه ی ملک، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۸ #30232762

باسلام،
من مدت سه ماه است که همسرم را طلاق دادم، و سه دانگ منزلم به نام ایشان و سه دانگ به نام من است که هم اکنون این خانم در منزل سکونت دارد و به هیچ عنوان حاضر به تخلیه و فروش منزل نمی باشد و از ورود من به منزل نیز جلو گیری میکند، منزل فوق رو با وکالت خریده ام و سندش هنوز نیامده است، اکنون من برای رفع تصرف و گرفتن اجاره مدتی که این خانم سکونت داشته و از طرفی منزل قسمتی از پولش وام دار است و ماهی ۳۶۰ تومن قسط میدهم که از تاریخ طلاق این خانم هم باید نیمی از قسطش بپردازد، برای موارد فوق و گرفتن مطالبات و اجاره و سه دانگ منزلم چه نوع شکایتی باید بکنم؟
ممنون اگر راهنمایی ام بفرمایید.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست خلع ید مطرح نمایید .

منزل فوق رو با وکالت خریده ام و سندش هنوز نیامده است، اکنون من برای رفع تصرف و گرفتن اجاره مدتی که این خانم سکونت داشته و از طرفی منزل قسمتی از پولش وام دار است و ماهی ۳۶۰ تومن قسط میدهم که از تاریخ طلاق این خانم هم باید نیمی از قسطش بپردازد، برای موارد فوق و گرفتن مطالبات و اجاره و سه دانگ منزلم چه نوع شکایتی باید بکنم؟
ممنون اگر راهنمایی ام بفرمایید.
سلام دوست گرامی
خلع ید از املاک فرع بر اثبات مالکیت است یعنی شما ابتدا باید ثابت کنید که ملک برای شماست، و دادگاه کسی مالک میشناسه که نام او در دفتر اسناد رسمی به ثبت رسیده است پس دعوای که مطرح می کنید ابتدا بایستی در خصوص اثبات مالکیت شما باشد و بعد خواسته دوم خلع ید و خواسته سوم اجرت المثل ایام تصرف که بعد از صدور حکم ملک را از اختیار جفت شما خارج می کنند

فعلا تحمل کنید تا سند مالکیت شما آماده شود

با توجه به مالکیت شما دادخواست خلع ید دهید و برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ایشان هم میتوانید دادخواست دهید

بسمه تعالی : در فرض سوال حضرتعالی : ابتدا تا سند رسمی بنام شما صادر گردد صیر کنید زیرا از نظر دادگاه مالک فقط شخصی است که سند رسمی بنامش باشد در این حالت کار شما بسیار راحت انجام میشود در غیر این صورت راه رسیدن به مقصد شما سخت و طولانی خواهد شد . اما پس از دریافت سند بنام خودتان .میتوانید شکایتی مبنی بر تحویل سهم مشاعی را از دادگاه بخواهید که با توجه به عدم تفکیک ملک تقاضای فروش ملک را بخواهید و همزمان مطالیبه اجرت المثل سهم مشاعی را نیز از دادگاه بخواهید . چون حق شفعه بر این امر متصور است شریک شما ملزم به خرید سهم شما و در صورت عدم توانایی در خرید سهم شما ملزم به فروش آن میشود . که با این مجوز دستور تخلیه را نیز میتوانید کسب کنید و الی آخر

سلام

با توجه به اینکه شما یه دانگ خانه را مالک هستید اقدام به تقدیم دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف کنید.

سلام
میتوانید طرح دعوای رفع تصرف از ملک مشاع نمایید و متعاقبا درخواست صدور دستور فروش ملک مشاعی را نمایید...