مجازات افترای رابطه ی پیامکی و تلفنی و حضوری به کارمند رسمی دولت توسط همسرش که دردادگاه بدوی منع تعقیب ودر دادگاه تجدید نظر اعتراض رد و رای دادگاه بدوی عینا تایید شده چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۲ #30217911

سلام خدمت وکلای مجرب بنیاد وکلا
بنده فوق لیسانس و کارمند رسمی دولت توسط خانومم بعد به اجرا گذاشتن مهریه ، و گرفتن دارایی هام ، گرفتارشکوائیه تهمت و افترای رابطه ی نامشروع یا عمل منافی عفت شدم که در لایحه ی اول وکیل خانومم، دو شماره از بنده و چندین شماره دیگر را مورد خطاب قرار داده و بصورت کاملا کذب اظهار کرده بودند که در پیامها قرار ملاقات هم داشته اند و خواستار پرینت متن پیامک و مکالمات دو ساله شده بودن، دادگاه بدوی بعد استعلام از اپراتور و پلیس فتا که سی دی مکالمات دو ساله ۵۰۰۰ صفحه ای به دادگاه فرستاده بود رای که صادر کرد به این شرح بود؛در ارتباط با ملاقات حضوری بدلیل عدم ارائه ادله و تحقیقات معموله دلیلی بدست نیامدو بنا به اصل حاکمیت برائت منع تعقیب صادر میگرددو در رابطه با ارتباط تلفنی و پیامکی با تحقیقات معموله ودر حد مقدور دلایلی بدست نیامده است و مستند رابطه ی نامشروع ماده ۶۳۷ میباشد و بنا به اصل برائت منع تعقیب نامبردگان صادرمیگردد!که با اعتراض وکیل خانومم مبنی بر اینکه از رای صادره اینچنین استنباط میشود که رابطه تلفنی و پیامکی وجود داشته و شروع رابطه ی فیزیکی با مکالمه و تلفن میباشد خواستار نقض رای دادگاه بدوی گردیده بود.دادگاه تجدید نظر هم طی رای که داد نوشت؛ که طبق رای دادگاه بدوی رابطه در حدمجازی و تلفنی بوده نه فیزیکی ، و با بررسی اوراق و محتویات پرونده اعتراض وارده رد و رای دادگاه بدوی مطابق موازین و قوانین و مقررات بوده و عینا تایید میگرددو رای صادره قطعی است.طی این دوسال زندگی مشترک خانومم حالا با برنامه یا به دلیل حساسیت به هر شماره ای در گوشی بنده شک میکرد زنگ زده و پیام میداد تا قانع شود که با من ارتباطی ندارند و دقیقا در شکوائیه هم همون شماره ها را که خود ده، بیست بار طی دوسال زنگ زده یا پیامک داده بود به دادگاه معرفی کرده بودند. طی این شش ماه که شکوائیه مستقیما به دادگاه کیفری ارائه شده بود دادگاه اصلا بنده را جهت سوال و جواب یا دفاع و یا تفهیم اتهام ویا خواستن وثیقه احضار نکرد، تا از خود دفاع نمایم و لایحه ای هم ننوشتم مبنی بر اینکه اون تماس ها و پیامک های بدون متن ده ، بیست تایی، که در سی دی ارائه شده توسط پلیس فتا به دادگاه طی دو سال وجود داشت و صدرصد توسط قاضی بررسی شده بود،این ده بیست پیامک و تماس در ۵۰۰۰ صفحه موجود، توسط گوشی من و از طریق خود خانومم انجام شده است ، در دادگاه الزام به تمکین خانومم، که قبل رای دادگاه کیفری تشکیل شدوکیل خانومم دلیل ترک منزل را شکایت و وجود رابطه نامشروع بنده اعلام و به همان دلیل قرار توقف دادرسی در دادگاه الزام به تمکین صادر شدتا رای دادگاه کیفری صادر و به دادگاه خانواده ارائه شود.بنده طی این شش ماه عذاب شدید و از نظر روحی و جسمی و حیثیتی دچار لطمه شدید شدم چون واقعا به آبروم خیلی حساسم ، حالا بنده با وجود برائت و منع تعقیب در دادگاه بدوی و تایید عین رای در دادگاه تجدید نظر ، دچار شوک روحی و مشکل جسمی و ضربه ی حیثیتی زیادی شدم ، میخواستم شکایت افترای رابطه ی نامشروع حضوری و تلفنی به استناد پرونده،مطرح کنم که یکی از وکلای شهرمان فرمودن چون همسرته رد میشه و به نتیجه دلخواه نمیرسه ، ولی با توجه به اینکه جدایی ما تقریبا قطعی شده و بنده بیگناه دچار صدمات روحی و جسمی و حیثیتی بابت افترای رابطه ی نامشروع تلفنی و پیامکی و حضوری شدم و حتی این اتهام کذب در دادگاه خانواده والزام به تمکین توسط وکیل خانومم مطرح و باعث توقف دادرسی گردیده بود و چندین ماه این تهمت وافترا باعث بیماری روحی و جسمی و حیثیتی و عذاب بنده شده چه شکایتی مطرح کنم که به نتیجه و مجازات خانومم منتهی گردد و مجازات آن چه خواهد بود؟ البته خانواده خانومم سابقه تهمت به بنده را در مراجعه به درب پدر خانومم هم دارن که به صورت کذب بنده را به ۱۱۰ معرفی کرده و مزاحم خطاب کرده بودند ولی شکایتی از این بابت مطرح نکردن ،دقیقا متن رای های صادره دادگاه بدوی و تجدید نظر را به همین خاطر ذکر کردم که شرایط پرونده را وکلای محترم کاملا ملاحظه بفرمایند، خواهشمندم در این مورد بنده را راهنمایی بفرمائید تا به نتیجه برسم چون ضربه ی خیلی بدی از ابعاد مختلف خوردم که واقعا قابل گذشت نیست آن هم با تهمت و افترا ، در قبال اون همه خوبی که به همسرم و خانواده اش کردم از ردیف کردن استخدام همسرم گرفته تا کمک بی دریغ در درمان سرطان پدرش، و حتی خودم ضامن وام ازدواج همسرم شدم و..... و هزاران سادگی و خدمت دیگه ...و جواب محبت ها و اعتمادم این بلا بوده که
با همکاری دو وکیل خانوم و خانوادگی و با برنامه سرم آوردن و الان خودشون رو پیروز این بازی کثیف میدونند و میگن میخواستی اعتماد نکنی و ۵۰۰ سکه مهریه نکنی و الانم که خوب به گذشته فکر میکنم به حماقت و سادگی خودم پی میبرم و متوجه میشم این خانواده در همه ی مراحل تشکیل این زندگی با زرنگی سرم کلاه گذاشتن و من با قلب ونیت پاک خودم رفتار کردم و متوجه سواستفاده همه جانبه از خوبی و سادگی و اعتمادم نشدم تا این بلا ها رو سرم بیارن ! سپاسگزارم از وکلای محترم و مجرب

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان شکایت وجود دارد

درود
برای شکایت تحت عنوان افترا نیاز به داشتن سوءنیت می باشد

با سلام. برای شکایت تحت عنوان افترا نیاز به داشتن سوءنیت می باشد وگرنه شکایت رد خواهد شد.

با سلام
شکایت تحت عنوان افترا به سوء نیت نیاز دارد در غیر اینصورت رد میشود

سلام برای شکایت تحت عنوان افترا نیاز به داشتن سوءنیت می باشد وگرنه شکایت رد خواهد شد.

با سلام میتونید شکایت کنید

سلام.سلام.برای شکایت تحت عنوان افترا نیاز به داشتن سوءنیت می باشد.