آیا مستاجر می تواند ادعای مالکیت آپارتمان را نماید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴,۶۷۳ #30217138

سلام
من یک آپارتمان که با در مستقل است را سال ۹۳ به صورت اجاره نامه دستی اجاره داده ام و کد رهگیری هم دریافت نکردم و به مبلغ ۱۵ میلیون پیش و ۵۰۰ هزار تومان اجاره الان بعد از ۶ سال امسال ۸۵۰ هزار تومان اجاره می دهد و الان می خواهم بلندش کنم ولی می گوید من صاحب ملک هستم همچین چیزی درست است؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همچین چیری درست نیست و شما پس از پایان‌مدت اجاره می توانید ازطریق شورای حل اختلاف تقاضای دستور تخلیه را نمایید

خیر شما میتوانید تقاضای تخلیه نمایید با همان اجاره نامه ای که دارید.

سلام
اگر سند مالکیت دارید مستند به آن و قرارداد اجاره اقدام به تقاضای تخلیه کنید اگر سند مالکیت ندارید و قولنامه دارید اقدام به خلع ید کنید

اگه سند ملک بنام شما باشه و قرارداد فروشی هم رد و بدل نکرده باشی می تونی دادخواست تخلیه بدهی

همچین چیری درست نیست . اگرمدت اجاره تمام شده دستور تخلیه را شورای حل اختلاف بخواهید

سلام
از طریق اظهارنامه مراتب پایان مدت اجاره و تخلیه را به ایشان ابلاغ نمایید و اعلام دارید در صورت عدم اقدام موثر اجرت المثل ایام تصرف را دریافت می نمایید
ایشان باید ادعای مالکیت خود را با اسناد محکمه پسند اثبات نمایند

با سلام
قرارداد شما اجاره بوده است نه بیع و کماکان شما مالک آنجا هستید و در صورتی که توافقی برای تمدید اجاره نکرده اید می توانید حکم تخلیه را علیه ایشان از دادگاه بگیرید.