درخواست دیه در دادگاه حقوقی چطور است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۰ #30199815

سلام در دادگاه کیفری حکم برائت دادن و شاکی اعتراض کرده از طرفی از دادگاه حقوقی احضاریه اومده برای درخواست دیه و ضرر و زیان دادرسی
من چکار می تونم بکنم

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، جهت اطلاع بیشتر از زوایای موضوع بهتر است جزئیات دقیق تر بیان گردد، می‌توانید از بخش ارزیابی درخواست ارسال نمایید

برائت بابت عنوان و یا جرم انجام شده بوده ولی از باب جبران خسارت و ضرر و زیان باید در دادگاه حاضر شوید و اگر محکوم به پرداخت یا جبران ضرر و زیان بشید باید از عهده آن بربیاید