شرایط گرو گذاشتن سند برای متهم و این که آیا با سندی که گرو بانک است امکان پزیر میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵,۴۹۴ #30192

شرایط گرو گذاشتن سند برای متهم و این که ایا با سندی که گرو بانک است امکان پزیر است یا نه ؟

مشاوره حقوقی وقف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال شما کمی مبهم هست منظور از گرو چیست

اگر منظور وثیقه است خوب آنکه معلوم است مثلا من به بانک ۱۰۰میلیون بدهکار م ملک من ۵۰۰ ارزش دارد خوب کارشناسی می شود اندازه ۱۰۰تومان در رهن بانک هست دوباره میتوانم در بانک دیگر اندازه بدهی که اگر کفایت کند وثیقه بگذارم اما در دادگاه برای وثیقه حتما باید سند آزاد باشد قبول نخواهد شد

با سلام و احترام
برای وثیقه گذاشتن سند باید حتما آزاد باشد

با سلام
برای این امر بایستی سند آزاد باشد -
ارزش سند ( ملک یا مال ) با حکم دادگاه برابری کند -
اگر سند در رهن بانک باشد امکان قبولی آن برای وثیقه از سوی دادگاه ممکن نخواهد بود
مگر اینکه اضافات سند رهن شده با حکم دادگاه برابری نماید ( اضافه سند رهن برای دادگاه توقیف شود )
یا اینکه ابتدا با بانک تسویه و سند را از رهن بانک خارج نمایید .

سلام
بله به شرط پرداخت بدهی بانک و ازاد کردن سند

خیر امکان پذیر نمی باشد

خیر فقط در صورت ازاد بودن سند میتوان انرا در رهن گذاشت

خیر برای اینکه بتوانید سند را به عنوان وثیقه و برای آزادی متهم گرو بگذارید حتما سند باید آزاد باشد و در صورتیکه در رهن بانک باشد از مطر دادگاه مورد قبول واقع نخواهد شد.

موید باشید