ماشینی خریدم کلاه برداری کردن نمیتونم تعویض پلاک کنم، شاکی داره چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #30187258

ماشینی در سایت دیوار آگهی کردن و ما بعداز بازدید قرار گذاشتیم با فروشنده که دو روز بعد پول و ببریم و سند بزنیم روزی که رفتیم طرف با دوستش اومد گفت من با زنم اختلاف دارم ماشین و زدم به نام دوستم دوستم میره دفترخانه کارای سندش و انجام میده منم با شما میام مکانیکی بعد میرم دفترخانه رفتیم مکانیکی صافکاری بعد رفتیم دفترخانه وکالت فروش و وکالت کاری گرفتم واسه تعویض پلاک زمانی که خواستم پول و تحویل بدم گفت من زنم مهریه اش و گذاشته اجرا حسابم مسدوده پول و نقد بهم بده گفتم میریزم به حساب دوستت گفت نه میخوام برم صرافی دلار بخرم اینترنت خرابه صرافی کارت قبول نمیکنه خلاصه پول و کامل نقد دادم رفتم واسه تعویض پلاک گفتن پلاک توقیفه شاکی خصوصی داره الانم شاکی رو پیدا کردم میگه رضایت نمیدم خودشم خطش خاموشه آدرسشم پیدا کردم مامانش میگه به من ربطی نداره اون اصلا اینجا نیست رفته بعد فهمیدیم زنم نداشته الان شکایت هم کردم ولی نه قولنامه و نه رسیدی دارم ولی ماشین و تمام مدارک ماشین و حتی برگ سبز و تمام سندهای قبلی ماشین دسته منه چطور میتونم ثابت کنم فیلم دفتر خانه و بانک هم دارم چون چک داشتم رفتم بانک نقدش کردم باهام اومد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مالی که خریداری میشود در توقیف قانونی باشد نقل و انتقال آن صحیح نیست و شما چاره ای جز رجوع به کسی که خریدید ندارید و یا به طوری رضایت شاکی خصوصی را بگیرید که از توقیف خارج بشه ، معامله خودتونم میتونید با شهادت شهود ، اگر شاهدی بر معامله داشته اید میتونید اثبات کنید