اگه بخوام از ایران ببرمش بدون اجازه همسرش منع قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۳ #30180693

سلام وقتتون بخیر . خواهر زاده من همسرش بهش خیانت میکنه و زندگی خوبی نداره و میدونم طلاقش نمیده اگه بخوام از ایران ببرمش بدون اجازه همسرش چطور میتونم اینکارو بکنم اصلا امکان پذیر هست لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر پاسپورت جداگانه داشته باشه میتواند خارج شود وگرنه برای اخذ پاسپورت نیاز به اجازه محضری همسر دارد.
پیروز باشید

با سلام و درود . خانم های متاهل برای خروج از کشور و اخذ پاسپورت به اجازه شوهر نیاز دارند.

با احترام بدون اذن همسر نمیتوانند از کشور خارج شوند

سلام
مطابق قانون، اجازه کتبی شوهر لازم است و بدون آن تنها در شرایط خاصی امکان پذیر است.

زوجه برای خروج از کشور نیاز به اذن شوهر دارد.

خروج زن متاهل فقط با اجازه کتبی شوهر میسر است.

با سلام، بدون اذن نمی توان خروج کرد