چه نوع درخواستی برای مهریه باید بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #30163029

با سلام
من قبلا سوال پرسیدم ولی گفتن جزییات هم باید باشه
در ۲۰ فروردین ۹۴ همسرم یک وکالت تام به زن اولش درمورد فروش یا انتقال سند قطعی بنام خودش یا هر شخصی به هر مبلغی که دلش خواست داده، اما درمورد دلیل وکالت که بابت چی بوده هیچی نوشته نشده، در ۳۰ فروردین همون سال با من ازدواج کرد طبق حکم دادگاه، نصف همین خونه مهریه من شد که تو سند نوشته تا خرداد باید بنام من بشه، در آذر ماه همون سال همسر اولش سند قطعی رو بنام خودش زده، وقتی شوهرم خبر دار شده اظهارنامه داده. من تازه باخبر شدم، الان اگه من درخواست مهریه بدم سند باطل میشه؟
اگر نمیشه چون شوهرم هیچ ملک دیگه یا پولی نداره میفته زندان؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
چکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت مطالبه شما ملک به شما انتقال داده میشود و انتقال همسر اول باطل میشود .

با سلام
اگر همون خانه در سند مهریه شما در آمده حق شما محفوظ است

با سلام وقتی سند بنام زن دیگری باشد وسند صادر شده است امکان ابطال نداره شما فقط می توانید مهریه خودرا به اجرا بگذارید ومطالبه مهریه خودرا دادخواست به حقوقی بدهید

سلام
چون خانه در بیست خرداد ماه به مهریه شما در آمده است حق شما نسبت به نصف آن محفوظ است و معامله نسبت به آن در صورت عدم تفیذ شما باطل می گردد.