بعلت عدم وجود شاهد و دوربین نتوانستم جرم آنها را ثابت کنم؛ آنها آزاد شدند؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۸ #30151200

سلام من و حوالی ساعت ۱۰ شب در مغازم ( کبابی ) مورد ضربات چاقو و چوب قرار دادند متهمان با صورت سربسته بودن ولی من باز هم آنها را بطور کامل شناختم و از آنها شکایت کردم ولی بعلت عدم وجود شاهد و دوربین نتوانستم جرم آنها را ثابت کنم حال آنها آزاد شدند من باید چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت نداشتن ادله دیگ می توانید با استناد به شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

باید مدارک معتبر داشته باشید

باید با دلایل محکم و یا با پیدا کردن شاهد احتمالی که از ترس سکوت کردن شکایت مجدد لا شهادت شهود کنی

بایددلیل و مدرک معتبر داشته باشید

متاسفانه هیچ کاری نمی توانید بکنید .ولی اگر در همسایه های مجاور حیانا دوربین مداربسته باشد که در اون دیده شده باشند می توانید پرونده به استناد آن دورباره فقط برا یک بار پیگیری کنیدتا یک سال

درود
برای اثبات شکایت باید دلایل معتبر داشته باشید.

باید ادله محکم برای انتساب جرم به اشخاص مذکور داشته باشید