توقیف خودرو دیگری به جای بدهی من؛ امکانش هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۰ #30140629

باسلام
من برج ۱۱ سال ۹۷ مهریه برایم به اجرا گذاشته شد که برج ۲ امسال ۹۹ رای قطعی خورد هالا یه پراید مال داداش کوچکترم دستم بود که توی خیابان توقیف شد هالا از سال ۹۱ که خریداری شده قولنامه به اسم برادر بزرگم پلاک و برگه سبز و بیمه به اسم داداش کوچکترم هست هالا هر چقد میگیم طبق قانون ۱۴۸ این ماشین چون سند رسمیش به نام یکی دیگس نباید تو پارکینگ باشه میگن نه چون سال های قبل چند بار بیمه به اسم تو گرفته شده پس مال تو هست آیا همچین چیزی هست با برگ بیمه نامه ماشین و ببرن

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالکیت خودرو بر اساس سند رسمی و برگ سبز قابل اثبات بوده و بیمه نامه سندیتی برای احراز مالکیت ندارد .

خیر امکان پذیر نمی باشد.

با سلام..

بهترین راه.. مالک خودرو و یا پلاک می توانند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بلحاظ توقیف مال غیر، بطرفیت خواهان پرونده اصلی و محکوم علیه (جنابعالی) در شعبه مربوطه مطرح و اثبات مالکیت نمایند تا پس از صدور رای در اینخصوص، رفع توقیف خودرو میسر گردد..

موفق باشید..

با سلام با مراجعه به وکیل دادگستری دادخواست مناسب تنظیم کنید و مدارک و دلایل پیوست کنید تا بتوانید خودرو را رفع توقیف نمایید.