اگر درب پارکینگ بنده خراب بشه هزینه آن با کل ساختمان هست یا نه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۰ #30101176

سلام ساختمان ما پنج طبقه هست و سه تا درب پارکینگ داره و تمامی پارکینگ ها به هم راه دارن اگر درب پارکینگ بنده خراب بشه هزینه آن با کل ساختمان هست یا نه

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .هزینه تعمیر قسمتهای مشاعی بر عهده تمام مالکین است

با سلام
هزینه تعمیر قسمت های مشاعی ساختمان به عهده تمام مالکین می باشد.

با سلام هزینه مشاعات برعهده کلیه مالکین

درود هزینه با تمامی مالکین است......

با سلام
اصولا هزینه مشاعات را کلیه واحدها باید پرداخت کنند مگر اینکه براساس توافق مالکین به گونه دیگری توافق شده باشد یا هردری به واحد های خاصی اختصاص یافته باشد که در اینصورت ممکن هست متفاوت باشد

با سلام. علی الاصول جزو مشاعات محسوب میشه و هزینه باید بین کل ساختمان تقسیم بشه. اما بسته به اینکه اختصاصی برای شما باشه یا اینکه با عمد شما خراب بشه، بر عهده شخص شماست و مشاع نیست.

با سلام، در مورد هزینه مشاعات و بستگی به نحوه توافق مالکان، هزینه ها بین همه تقسیم می گردد