میگن ازت فیلم داریم که پول برداشتی حالا چجوری باید بیگناهی خود را ثابت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲ #30085232

سلام خسته نباشید پدر من جایی کار می‌کرده و با صاحب کارش حساب کتاب داشته و خود کارفرما گفته بوده پولی چیزی خواستی بردار اونم بخاطر حسابی که داشته پول برمی‌داره حالا که دیگه پدر من نمیتونه بره اونجا میگن ازت فیلم داریم که پول برداشتی حالا چجوری باید ثابت کند که اینگونه نبوده

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود هر مدعی یا شاکی میبایست ادعای خود را اثبات نماید

باسلام
بایستی فیلم مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود آیا تنها پدر شما هنگام برداشت پول در فیلم افتاده یا کسان دیگری هم بودند که اگر چنین باشد موضوع سرقت منتفی خواهد بود

سلام
با توجه به فیلم ها اثبات خلاف آن مشکل است در این خصوص بهتر است وکیل بگیرید

اگر پول برداشته باید ثابت کنه به اذن مالک کارگاه و واحد مذکور بر میداشته ، شاهد یا اگر نداره درخواست قسم .