چگونه دادخواست عدم تمکین را لغو کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۵۳۷ #30073014

با سلام
من دادخواست عدم تمکین زده بودم. اما الان با همسرم مشکلاتمون حل شده و میخوام دادخواست تمکین را لغو کنم
آیا باید از دفتر خدمات قضایی اقدام کنم یا حضوری باید برم دادگاه ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکر پروردگار
شما هر زمان که بخواهید این امکان را دارید اما حالا که تشکیل پرونده شده میبایست حضورا یا توسط وکیل به شعبه ای که ارجاع شده مراجعه کنید و دادخواست را مسترد کنید.

با سلام. در صورتی که تشکیل پرونده شده باشد، به شعبه ای که ارجاع شد مراجعه کنید و دادخواست را مسترد کنید.

باسلام
اگر پرونده در شعبه مطرح باشد از طریق شعبه رسیدگی کننده میتوانید اقدام نمایید

سلام
شما هر زمان که دوست داشته باشید میتوانید درخواست خود را لغو کنید تا از ادامه مسیر قضایی جلوگیری بشود

طی یک لایحه دادخواست خود را مسترد کنید

سلام
شما باید درخواست استرداد دادخواست خود را به شعبه ای که دادخواست به آن ارجاع شده است تحویل دهید.

حضورا به شعبه دادگاه مراجعه نمایید
و در پرونده لایحه ای مبنی بر انصراف از دعوی روی پرونده بگزارید.