در سوابق من سوءپیشینه موادمخدر ثبت شده در صورتی چنین عملی مرتکب نشدم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۴ #30064522

با سلام. برای جرم مشاجره با مامور پلیس به دادگاه رفته بوذم. که دادیار دادگاه در سوابق من سوءپیشینه موادمخدر اعلام کرد .من مطمئن هستم پنین جرمی مرتکب نشدم .امروز گواهی سوءپیشینه خود را پلیس +۱۰ گرفتم هیچ سابقه کیفری نداشتم. چطور سوءسابقه ای که دادیار برایم خواند را پیگیری و اشتباهی که رخ داده را درست کنم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع را از طریق دادیاری مربوطه پیگیری نمایید.

کتبا به شعبه اعلام نمایید سو پیشینه ندارید و سابقه دریافتی را ارائه نمایید و خواستار رفع نقص شوید .

با توجه به اینکه پاسخ استعلام فاقد سابقه بوده اشتباها دادیار اشتباه کر ده. گاسخ استعلام را به دادیار بدهید.

وقتی پس ازانجام‌گواهی سوء پیشینه مشخص شده که هیچ سابقه ای ندارید لذا دادیار اشتباه کرده است

باسلام. استعلام پلیس +۱۰ را به دادیاری اعلام کنید، احتمالا خطایی رخ داده است